Startvergadering Wereldtals VII

Van 24 februari tot 27 april 2018 haalt Herentals de wereld in huis. Twee maanden lang spoort de dienst internationale samenwerking samen met de Herentalse derdewereldraad verenigingen, organisaties en scholen aan om een activiteit rond het thema Noord-Zuid te organiseren.

Wereldtals is de noemer waaronder alle activiteiten van de deelnemers gebundeld worden. De pijlers respect, verbondenheid en diversiteit staan centraal. Je kan dicht bij huis kennis maken met andere culturen, gewoonten en gebruiken, … Een kijkje in het ‘anders zijn’ kan je leven rijker en waardevoller maken.

Wie interesse heeft om deel te nemen of meer informatie wenst, noteert best woensdag 27 september 2017 in zijn agenda voor de startvergadering om 20 uur in de benedenzaal van het administratief centrum.

Meer informatie: derdewereldraad Herentals – voorzitter Paul Van de Vel, derdewereldraadherentals@gmail.com

Beluister hieronder ook het lied dat Mitged maakte voor Wereldtals.

 

Deelnemen aan de derdewereldraad

U hebt energie, talent en goesting om mee te werken aan een betere wereld? U vindt een structurele aanpak van armoede en ontwikkeling belangrijk? Dan bent u bij de Herentalse derdewereldraad aan het juiste adres. U kan zich engageren naargelang uw interesses en beschikbare tijd. Bent u een kei in sociale media, een ster in de keuken, een vergaderbeest, een klusjesvrouw of gewoon geïnteresseerd? U bent van harte welkom op de eerste vergadering van de derdewereldraad op woensdag 27 september om 19 uur in de benedenzaal van het administratief centrum. Aansluitend is er om 20 uur de startvergadering van Wereldtals.