Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Gratis

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
10:30 - 12:30
Kosten:
Gratis

Organisator

CVO HIK Herentals
E-mail:
nt2@hik.be
Website:
https://hik.cvowebtool.be/Web

Locatie

Piccadilly
Kerkstraat 38
Herentals, 2200 België
+ Google Maps

Op bezoek in de NT2-klas 1.1 (Starterscursus)

We nemen een (actief) kijkje in de klas NT2 niveau 1.1. Na een korte verwelkoming waarin we de werking van het NT2-onderwijs in ons CVO bondig toelichten, gaan we actief observeren en deelnemen in een beginnersklas 1.1. De mensen in deze klas zijn net begin februari met Nederlands begonnen. Wij maken kennis met de cursisten uit verschillende landen en praten in het Nederlands met hen (want ja, dat kunnen ze al!) We sluiten af met een hapje en een drankje en een informele babbel.

Graag op voorhand inschrijven via nt2@hik.be.

HIK Volwassenenonderwijs wil voor elke volwassene optimale onderwijskansen scheppen. Daarom kan je als individu of als organisatie bij ons terecht om een cursus te volgen om de juiste beroepskennis te vergaren. Na een succesvolle afronding van elke cursus en opleiding ontvang je een erkend diploma, getuigschrift of (deel)certificaat. Ook het behalen van een diploma secundair onderwijs is mogelijk.

Reken op kwaliteitsvol en toegankelijk onderwijs. Deze en nog andere waarden zitten bovendien vervat in de naam van het centrum:

H: hedendaags, helder, herscholing, hart, hoogstaand
I: iedereen, individu, innovatief, inzicht
K: kwaliteit, kansen, kennis, krachtig, klantgericht

De afdeling NT2 (Nederlands voor anderstaligen) geeft cursisten met meer dan 50 verschillende nationaliteiten zowel overdag als ‘s avonds Nederlandse les. Van de eerste stapjes in onze Nederlandse taal tot perfectionering in gesproken en geschreven Nederlands. Voor elk wat wils.

Dit evenement wordt georganiseerd door: